Refugi de l'ARP - Vall de la Vansa

Estació d'esquí Tuixent la Vansa - 25717 Josa i Tuixent

arprefugi@gmail.com - 665 329 193

www.refugidelarp.cat

Refugi de l

Descripció

A Tuixent, al cor de la vall de la Vansa, hi trobem el Refugi de l'Arp, magnífica base per a la pràctica de l'esquí nòrdic a l'hivern i el senderisme a l'estiu. A 1.920m d'alçada, la seva zona de descans, presidida per una llar de foc, és més que acollidora. I el Josep i la Maria faran de tot i més perquè hi estigueu a gust i us hi sentiu com a casa!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...