Hotel-Restaurant FONDA RIGÀ

Final carretera de Tregurà - 17869 Tregurà de Dalt

info@fondariga.com - 972 136 000

www.fondariga.com

Hotel-Restaurant FONDA RIGÀ

Descripció

La Fonda Rigà de Tregurà, al bell mig de la vall de Camprodon, és un establiment de primera, però a la vegada ofereix un ambient absolutament càlid i familiar. Tradició i professionalitat es fonen a la perfecció amb vistes a un entorn incomparable. El restaurant ens ofereix plats de cuina tradicional amb productes de la terra i de màxima qualitat.

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d´altres viatgers i excursionistes!

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t´animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d´educació. Tampoc s´acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s´eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...