Hotel Restaurant POLDO***

Hotel Poldo - C/ Carretera, s/n - 25597 La Guingueta d'Àneu

info@hotelpoldo.com - 973 626 080

www.hotelpoldo.com

Hotel Restaurant POLDO***

Descripció

Poldo: hotel + restaurant, doble clàssic al bell mig de les valls d'Àneu. L'hotel és encantador -les instal·lacions tot just han estat reformades- i el tracte encara ho és més. El restaurant de l'Hotel Poldo adquireix entitat per si mateix. Ens ofereix una cuina de qualitat que inclou l'elaboració de productes propis com el ja mític xolís casolà i guisats com els tradicionals plats de caça: civets, cérvol,... Sens dubte, aquest és un lloc per gaudir d'un bon àpat!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d´altres viatgers i excursionistes!

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t´animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d´educació. Tampoc s´acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s´eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...