Hotel Restaurant CAL MAJORAL**

Ctra. de Solsona a Berga, Km 134 - 08619 L'Espunyola

info@calmajoral.com - 938 230 582

www.calmajoral.com

Hotel Restaurant CAL MAJORAL**

Descripció

Un dels petits tresors del Berguedà. Cal Majoral és un petit hotel familiar construït amb gust i gestionat amb professionalitat. Tant les habitacions com les estances comunes combinen a la perfecció classicisme i modernitat i el resultat és doble: confort i calidesa en majúscules. I no us podeu perdre el seu restaurant! Productes de la terra de qualitat i receptes tradicionals actualitzades a través de l'elaboració d'una bona cuina d'autor.

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...