Celler CASTELL D'ENCÚS

Ctra. Tremp a Santa Engracia, km 5 - 25630 Talarn

ipinedo@castelldencus.com - 973 252 974

www.castelldencus.com

Celler CASTELL D

Descripció

Castell d'Encus o vins a 1000m d'alçada. Al Pallars Jussà hi trobem aquesta petita bodega, i la seva finca envoltada de boscos, que des de l'any 2001 produeix una sèrie de vins d'altíssima qualitat. La bodega, recuperant el mètode medieval, utilitza trulls de fermentació esculpits a la pedra. La visita val molt la pena!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d´altres viatgers i excursionistes!

ALBERT
26-08-2014 12:53:29h

Magnífics vins, sbtot l'ekam

alba comas
25-06-2014 09:51:39h

Una bodega enmig del Pallars i una delícia de vins...what else? Molt recomenable, en sèrio. Nosaltres hi vam anar i hi vam passar una estona d'aquelles que es recorden amb el temps... collonut!

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t´animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d´educació. Tampoc s´acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s´eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...