CASA BELLERA - Allotjament Rural

25594 Caregue

info@casabellera.com - 656 804 498 / 696 419 863

www.casabellera.com

CASA BELLERA - Allotjament Rural

Descripció

Al poblet de Caregue, a la preciosa i alhora poc coneguda vall d'Àssua, hi trobem Casa Bellera. Un bonic i acollidor allotjament rural que ocupa una antiga casa pairal i que recentment ha estat completament reformat. La Lourdes i en Joan la gestionen amb passió, calidesa i una absoluta professionalitat. L'allotjament ideal per gaudir del Pallars més autèntic!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d´altres viatgers i excursionistes!

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t´animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d´educació. Tampoc s´acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s´eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...