APRÈN AMB TWONAV

logo TwoNav

TwoNav-CompeGPS és una empresa catalana amb més de 10 anys d´història que s´ha convertit en un referent mundial en solucions GPS per a activitats de natura i aventura. TwoNav creu en el projecte Rutes Pirineus i els valors que representa i per això ha decidit donar-li tot el seu suport i patrocinar-lo. Tecnologia i muntanya es donen la mà!

Seguir un track GPS: una ruta, un destí

Article publicat el 10/07/2015 per TwoNav - Rutes Pirineus

Actualment els dispositius GPS ens permeten realitzar qualsevol sortida i practicar la nostra activitat esportiva de manera més fàcil i segura: disposem de mapes excel·lents, softwares preparats per seguir una ruta i funcions que en tot moment ens indiquen on som, ens avisen si ens desviem de la ruta establerta o ens indiquen per on hem tornar.

Una de les funcions més importants que ens ofereix un dispositiu GPS és la possibilitat d'anar seguint un track. Un track és un conjunt de punts de pas (latitud, longitud) ordenats en el temps. El nostre dispositiu GPS ens permetrà seguir aquest track com si cada punt de pas fos una "destinació", disposant d'aquesta manera d'una referència detallada del camí que hem d'anar seguint en tot moment.

Veiem a continuació com gestionar tracks en dispositius GPS TwoNav i quina informació ens ofereixen:

El primer pas que hem de fer és seleccionar el track que volem seguir d'entre tots els tracks que hi hagi emmagatzemats al dispositiu. Accedim a la pàgina de Gestió dels tracks del nostre GPS des del Menú principal seleccionant l'opció "Començar!". El nostre dispositiu GPS TwoNav ens ofereix 6 opcions entre les que hem de seleccionar "Track". Apareix ara una pantalla amb tota la llista de tracks que tenim emmagatzemats. És aquí on hem de seleccionar el track que volem seguir.

Inicialment aquest track seleccionat ens oferirà un resum de les seves dades bàsiques. Per confirmar que volem seguir-lo cliquem definitivament "Començar!". Ja ho tenim tot a punt per navegar per sobre del track seleccionat i gaudir de la nostra activitat preferida! Un cop en moviment, una fletxa vermella ens indica la nostra posició. Estem seguint el track!


Més informació: TwoNav.com