Trailwalker Intermon Oxfam 2012

Un desafiament doble contra la pobresa

Article publicat el 02/05/2012 per Xavi Armengol

Curses de muntanya

El proper cap de setmana 5 i 6 de maig, es celebra la segona edició de la Trailwalker Intermón Oxfam. Una cursa de 100km en 32h en equips de 4 persones, les quals han d'aconseguir un mínim de 1.500€ en donatius per ajudar a millorar les vides de milers de persones que viuen en la pobresa.

L'edició del 2012 tindrà lloc a la "Via Verda" Pirineu-Costa Brava, i el seu inici serà el dissabte 5 de maig de 2012 a les 11h a Olot. El recorregut passarà després d'Olot, per Sant Esteve d'en bas, Sant Feliu de Pallerols, Amer, Angles, Girona, Quart, Cassà de la selva, Llogostera, Santa Cristina d'Aro i Sant Feliu de Guíxols com a poblacions més destacades. Els paratges pels quals passaran els participants són de gran importància paisatgística, ecològica i cultural.

Els equips estaran formats per 4 persones que caminaran, més 2 persones de l'equip de suport que aniran amb vehicle. És important planificar bé la marxa: l'equip ha de consensuar els ritmes i descansos amb l'equip de suport.

Milions de persones de tot el món participen cada any en el Trailwalker. En l'actualitat, se celebren regularment Trailwalker a Hong Kong, Gran Bretanya, Japó, Nova Zelanda, Austràlia, Bèlgica, Holanda, Irlanda, Canadà, França, Alemanya i des de l'any passat a Espanya. El Oxfam Trailwalker és un esdeveniment que se celebra des de fa 24 anys.

Per a més informació visita la pàgina web de l'organització: Trailwalker Intermón Oxfam

Et deixem aquí el vídeo promocional:

Font: Trailwalker Intermon Oxfam