APRÈN AMB TWONAV

logo TwoNav

TwoNav-CompeGPS és una empresa catalana amb més de 10 anys d´història que s´ha convertit en un referent mundial en solucions GPS per a activitats de natura i aventura. TwoNav creu en el projecte Rutes Pirineus i els valors que representa i per això ha decidit donar-li tot el seu suport i patrocinar-lo. Tecnologia i muntanya es donen la mà!

Per què necessito un GPS per anar a la muntanya?

Article publicat el 17/04/2015 per TwoNav - Rutes Pirineus

Fer servir un GPS pot ajudar-nos a estalviar temps i diners, i ens ofereix la tranquil·litat necessària quan estem gaudint de la nostra activitat preferida a la muntanya. Actualment, gràcies a la tecnologia, podem realitzar les nostres rutes de senderisme, excursions d'alta muntanya, entrenaments o abordar el viatge més agosarat amb una bona planificació i sense riscos.

Conèixer la nostra posició i saber la direcció en la que ens desplacem és fonamental per poder arribar al destí correcte. Les noves tecnologies han canviat radicalment les eines que utilitzem per orientar-nos en el medi natural i ens faciliten enormement qualsevol activitat a l'aire lliure. Gràcies al sistema GPS de navegació per satèl·lit, i a la qualitat de les cartografies digitals que hi ha disponibles en l'actualitat, conèixer la nostra posició sobre un mapa ens permetrà planificar i seguir còmodament les nostres rutes. Alguns factors importants a considerar:

Seguretat

Realitzar rutes a la muntanya o activitats esportives en llocs desconeguts sempre és un repte. És per això que l'ús d'un bon GPS i d'una cartografia adequada ens ajudaran realitzar la nostra activitat amb total seguretat: identificar sobre el mapa el lloc on ens trobem, saber la direcció que hem de seguir, quant falta per arribar,... Gaudir sense risc és la clau!

Estalvia temps

Planificar bé una sortida amb l'ajuda d'un GPS, evitarà que ens perdem i la conseqüent pèrdua de temps que suposa trobar de nou el camí correcte. Per gaudir del nostre temps i de l'activitat que ens agrada, no hi ha res millor que fer servir un bon dispositiu de navegació i els mapes cartogràfics de qualitat apropiats.

Redueix les emissions i estalvia diners

Realitzar rutes de senderisme o d'alta muntanya als Pirineus normalment requereix haver de fer un desplaçament previ en cotxe fins al punt d'inici de la ruta. Arribar a aquest punt sense perdre'ns ens estalvia molt combustible a l'any, amb la conseqüent reducció d'emissions de diòxid de carboni i estalvi de diners i temps.


Més informació: TwoNav.com