APRÈN AMB TWONAV

logo TwoNav

TwoNav-CompeGPS és una empresa catalana amb més de 10 anys d´història que s´ha convertit en un referent mundial en solucions GPS per a activitats de natura i aventura. TwoNav creu en el projecte Rutes Pirineus i els valors que representa i per això ha decidit donar-li tot el seu suport i patrocinar-lo. Tecnologia i muntanya es donen la mà!

Land: planificació i anàlisi de les sortides a la muntanya

Article publicat el 29/09/2015 per TwoNav - Rutes Pirineus

Un dispositiu GPS és una molt bona eina per acompanyar-nos durant les nostres rutes a la muntanya: ens ofereix orientació, seguretat i la possibilitat de monitoritzar i controlar el nostre rendiment (temps, altitud, velocitats,...). Ara bé, per aprofitar tot el seu potencial, ser eficients sobre el terreny i assegurar-nos la màxima diversió, és recomanable una fase prèvia de planificació i una posterior d'anàlisi.

Al mercat hi ha diversos programes informàtics que són ideals per a l'anàlisi de dades de rutes. Un dels més potents i més ben valorats és el programari Land de TwoNav (disponible per PC i per Mac). El Land ens ofereix totes les eines per crear i depurar les nostres rutes i per analitzar el nostre rendiment detalladament. Ens permet visualitzar les rutes sobre qualsevol tipus de mapa (topogràfic, vectorial, mapes escanejats o fins i tot fotografies per satèl·lit) i també simular la ruta en una vista 3D, una experiència visual increïble que ens permet tenir una millor percepció del relleu.

Possibilitats del software Land

TwoNav disposa d'un catàleg molt extens de mapes d'alta qualitat. És per això que el programa Land ofereix moltes opcions perquè els usuaris puguin personalitzar els mapes, ja sigui seleccionant una zona concreta d'un mapa en línia gratuït o bé obrint mapes que l'usuari hagi pogut aconseguir d'altres fonts.

Una ruta no és un "element fixe", pot variar en funció de les nostres preferències, necessitats o de les característiques canviants del terreny. Land disposa de totes les eines d'edició necessàries per poder crear i/o adaptar totes les rutes: descobrir un camí nou, allargar o retallar una ruta segons la nostra condició física, passar per un punt d'interès concret (ermita, font, mirador,...) o senzillament marcar-nos els nostres propis punts de referència per orientar-nos millor durant l'excursió.

Un cop realitzada la ruta, amb el Land podrem fer un revisió detallada del camí que hem seguit i analitzar el nostre rendiment amb una gran quantitat de dades estadístiques i gràfics de qualitat, valorar els temps, velocitats, freqüència cardíaca, pendent, ascens, descens,... I, a més a més, podrem compartir les nostres experiències directament amb els nostres contactes o publicar-les a les xarxes socials.


Més informació: TwoNav.com