Incubalboa 2012 - Festival de Balboa de l'Alt Pirineu

Ball, música, classes, gastronomía del Pallars a Brug

Article publicat el 15/05/2012 per Xavi Armengol

Festivals

S'han obert ja les inscripcions per la segona edició de l'Incubalboa, el Festival de Balboa dels Pirineus. Aquest any, les dates escollides han estat els dies 12, 13 i 14 d'octubre. Després de l'edició de l'any passat plena d'èxit, on tots els participants van acabar molt contents, el festival torna en escena. Aquest any, altre cop, tindrà com a eixos principals la qualitat, el tracte personalitzat, la identitat i la cura en els detalls. Tant si saps ballar balboa com si tens ganes de millorar, aquesta pot ser una bona ocasió.

Altre cop, el Pallars Sobirà, concretament Burg, un petit municipi de l'Alt Pirineu, tornarà a celebrar aquest festival que es vol consolidar dins el panorama de festivals del balboa, al nostre país.

L'Incubalboa ofereix un entorn idíl·lic per fomentar l'aprenentatge: grups reduïts, instal·lacions noves, menús ecològics cuinats amb productes del Pallars, allotjament a les cases rurals dels pobles de Burg i Farrera i un calendari amb temps lliure per seguir practicant o bé sortir a descobrir la comarca més tranquil·la i serena de Catalunya.

Aquest any els professors seran els internacionals Anne-Hélène i Bernard (de França) i els catalans Albert i Glòria. Tots ells impartiran deu classes de coneixement a cada grup (intermig i avançat) per tal de reforçar la tècnica del ball, aprendre nous passos i despertar la capacitat de crear variacions. igualment, la ballarina Anna Rubio oferirà petites sessions de consciència corporal i una classe de relaxació i estiraments per tancar la jornada de treball del dissabte i donar pas a la gran nit de música en directe, competicions i actuacions.

Per a més informació visita la pàgina web de l'organització: Incubalboa

Et mostrem a continuació el vídeo de l'Incubalboa 2011:

Font: Incubalboa