Idees de regal per aquests Reis!

Article publicat el 18/12/2016 per Rutes Pirineus

Rutes Pirineus

Arriba el Nadal, temps de retrobar-nos amb la família i els amics, moments plens de sorpreses i de regals. Des de Rutes Pirineus us volem proposar algunes idees perquè aquest Nadal feu el millor regal. Pirineus i muntanya, èxit assegurat!


Dispositiu GPS TwoNav Anima amb continguts de Rutes Pirineus

El dispositiu GPS Anima de TwoNav -el model de referència per a la pràctica del senderisme i d'excursions a la muntanya- amb els tracks de 100 rutes de Rutes Pirineus i cartografia dels Pirineus preinstal·lats de fàbrica. Tot a punt i preparat per sortir a fer rutes!


Xec Regal Raquetes de Neu

Regala una experiència meravellosa a la muntanya: una ruta guiada amb raquetes de neu als Pirineus. El Xec Regal inclou la realització de la ruta guiada, el lloguer de les raquetes de neu i l'assegurança per a activitats realitzades en el medi natural. I és totalment personalitzable!


Xec Regal Raquetes de Neu + Allotjament

En aquest cas, el xec regal raquetes de neu també inclou l'allotjament, el sopar i l'esmorzar en un bonic hotel dels Pirineus! Tres opcions d'hotel molt acollidors i plens d'encant que es troben en les tres zones principals on programem excursions amb raquetes de neu l'hivern!