Idees de regal per aquest Nadal!

Article publicat el 09/12/2015 per Rutes Pirineus

Rutes Pirineus

Arriba el Nadal, temps de retrobar-nos amb la família i els amics, moments plens de sorpreses i de regals. Des de Rutes Pirineus us volem proposar algunes idees perquè aquest Nadal feu el millor regal. Pirineus i muntanya, èxit assegurat!


Xec Regal Raquetes de Neu de Rutes Pirineus

Regala una experiència meravellosa a la muntanya: una ruta guiada amb raquetes de neu als Pirineus. El Xec Regal inclou la realització de la ruta guiada (amb un dels nostres guies de muntanya titulats), el lloguer de les raquetes de neu i l'assegurança per a activitats realitzades en el medi natural. A més a més, el Xec Regal de Rutes Pirineus és totalment personalitzable!


Material i roba de muntanya Grifone - 15% de descompte

Grifone és una empresa amb més de 30 anys d'experiència líder en el desenvolupament de productes tècnics per a la muntanya i els esports a l'aire lliure. Jaquetes, peces tèrmiques, samarretes tècniques, malles, pantalons,... productes d'alta qualitat ideals per a la pràctica del senderisme i l'alta muntanya. Amb Rutes Pirineus, els podeu comprar amb un 15% de descompte!


Dispositiu GPS TwoNav Anima - 10% de descompte

Un dispositiu GPS és una eina molt recomanable per acompanyar els aficionats a la muntanya durant les seves sortides: ofereix orientació i seguretat, i la possibilitat de monitoritzar el rendiment (temps, altitud, velocitat,...). TwoNav ha dissenyat el dispositiu Anima especialment per a la pràctica del senderisme i els esports de muntanya. Amb Rutes Pirineus, el podeu aconseguir amb un 10% de descompte!

Programa Land de TwoNav - 10% de descompte

Els programes informàtics de planificació i edició de rutes ofereixen la possibilitat de preparar les rutes abans de realitzar-les i també d'analitzar-les posteriorment. Al mercat hi ha diversos programes disponibles, un dels més potents i més ben valorats és el programari Land de TwoNav. Amb Rutes Pirineus, el podeu comprar amb un 10% de descompte!