Guardonats amb el Premi Internacional Pica d'Estats al millor treball de promoció de Lleida en la categoria internet

Article publicat el 26/11/2014 per Rutes Pirineus

Rutes Pirineus

Hem estat guardonats a la Nit del Turisme de Lleida, que s'ha celebrat a Cervera el passat dissabte 22 de novembre, amb el Premi Internacional Pica d'Estats al millor treball de promoció de Lleida en la categoria internet. El treball premiat són 22 rutes de senderisme i alta muntanya al Pirineu de Lleida que vam publicar a la web el juliol de 2013.

Aquest reconeixement ens fa moltíssima il·lusió i ho volem compartir amb tots vosaltres! Moltes moltíssimes gràcies a tots!

Estem convençuts que el senderisme i l'alta muntanya són una eina tan saludable i sostenible com meravellosa per promocionar el territori, les comarques i els seus pobles. I ens fa encara més il·lusió que això pugui reconèixer-se a casa nostra. El Pirineu i el Prepirineu de Lleida són excepcionals, i seguirem treballant per a donar-los a conèixer arreu. Creiem fermament en la nostra aposta pels continguts d'alta qualitat i, de fet, cada cop sou més usuaris que consulteu les nostres propostes. Aquest premi ens esperona a seguir treballant en aquesta línia.

Volem aprofitar també per felicitar als premiats en les altres categories (premsa, televisió i ràdio) i a la marca #ARALLEIDA pels seus 25 anys.

L'equip de RUTES PIRINEUS.

Enllaços d'interès:

Rutes publicades a la província de Lleida (Rutes Pirineus)
Reportatge Nit del Turisme de Lleida - PRÈVIA (Lleida Televisió)
Reportatge Nit del Turisme de Lleida - GALA (Lleida Televisió)
Ara Lleida