Descobreix la nova web de Rutes Pirineus!

Article publicat el 18/07/2013 per Admin.

Rutes Pirineus

Ja ha arribat el gran dia. Rutes Pirineus us presenta una nova web, amb nova imatge de marca i uns continguts revisats i més atractius.

Després de moltes setmanes de treball intensiu, avui us presentem tot un seguit de millores que esperem que us permetin gaudir d’una gran experiència amb Rutes Pirineus. Algunes de les principals millores que hi trobareu són les següents: nou logo i nova iconografia per fer més accessibles i visuals tots els continguts; recomanacions, punts forts, anècdotes i llegendes relacionades amb cada ruta; noves guies PDF amb un nou disseny i els textos revisats i ampliats; espai per puntuar les rutes i perquè introduïu la vostra opinió; noves classificacions i tipologies de ruta perquè trobeu les rutes més interessants per a vosaltres amb més facilitat. Esperem que us agradi!

També aprofitem aquesta fita per reprendre l’activitat del blog de Rutes Pirineus amb noves categories i la participació d’experts de diferents àmbits que compartiran amb tots nosaltres les seves opinions i coneixements. T’animem a que segueixis el blog i a que hi participis activament aportant la teva opinió!

Salut i rutes!