Restaurant EL PONT 9

C/ Camí Cerdanya, 1 - 17867 Camprodon

info@restaurantelpont9.com - 972 740 521

www.restaurantelpont9.com

Restaurant EL PONT 9

Descripció

Al bell mig de Camprodon, just a davant del riu Ter i del Pont Nou, hi trobem el Restaurant El Pont 9, l'elecció indiscutible per gaudir d'un bon àpat i de la cuina de tota la vida ben elaborada. Producte de qualitat, tradició, innovació i esforç i il·lusió, suma d'equilibris que no us deixarà indiferents! Si feu un cop d'ull a la carta us hi tirareu de cap!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...