LA POSADA DEL PIRINEO - Allotjament Rural

C/ Zacalera, 1 - 22663 Tramacastilla de Tena

info@laposadadelpirineo.com - 646 074 772

www.laposadadelpirineo.com

LA POSADA DEL PIRINEO - Allotjament Rural

Descripció

Enmig de la vall de Tena, una de les valls més boniques del Pirineu, hi trobem La Posada del Pirineo; un allotjament còmode i flexible -la casa es lloga per habitacions però també tota sencera-, però també absolutament acollidor. És una gran opció per descansar després de recórrer la vall. Es tracta d'una casa de pedra, una antiga abadia, que ha estat completament reformada amb tot el gust del món!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...