Hotel LA CASA DEL RÍO***

Ctra. de Benasque km 49,9 - 22467 Villanova

info@lacasadelrio.com - 974 55 34 93 | 974 111 200

www.lacasadelrio.com

Hotel LA CASA DEL RÍO***

Descripció

L'Hotel La Casa del Río, enmig de la vall de Benasc, és el lloc ideal per a emprendre rutes de senderisme i fer moltes d'altres activitats que ens ofereix aquest Pirineu tan emblemàtic. Podreu aprofitar-vos dels consells del Chema, i gaudireu de la bona cuina de la Marta i de bones converses en un lloc que podríem definir com a càlid i acollidor però aquest cop amb majúscules!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...