Hotel Restaurant ELS CAÇADORS DE RIBES***

c/ Balandrau 24 - 26 - 17534 Ribes de Freser

info@cacadors.com - 972 727 006

www.hotelsderibes.com

Hotel Restaurant ELS CAÇADORS DE RIBES***

Descripció

Al mateix nucli urbà de Ribes de Freser, l'Hotel Els Caçadors és el de tota la vida, un hotel familiar i amb encant, perfecte per descobrir aquesta zona del Pirineu Català i/o agafar el Cremallera i plantar-nos a Núria. Les seves habitacions són tan còmodes com encantadores, i us recomanem que aprofiteu i tasteu també la seva cuina!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...