Hotel Restaurant CASA FRAUCA

C/ Única, 2 - 22374 Sarvisé

info@casafrauca.com - 974 486 353 - 974 486 789

www.casafrauca.com

Hotel Restaurant CASA FRAUCA

Descripció

L'Hotel Casa Frauca, i el seu restaurant també!, és un d'aquells descobriments que es fan molt de tant en tant a la vida. Es troba a Sarvisé, un petit poblet a la vall d'Ordesa ideal per a conèixer el Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut i, a més a més, ho té tot: tracte, decoració acollidora i amb gust i una cuina magnífica a un preu excel·lent! REPETIREU, sens dubte!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...