Guies Vall Fosca

Avda. de l'Estació 30. - 25500 La Pobla de Segur

info@guiesvallfosca.com - 626 532 511 / 629 576 352

www.guiesvallfosca.com

Guies Vall Fosca

Descripció

Guies Vall Fosca és una empresa especialitzada en la realització d'activitats a l'aire lliure i esports d'aventura al Pirineu català. Tenen la seva seu a Senterada, a les portes de la màgica Vall Fosca, al Pallars Jussà i coneixen tots els secrets de les seves muntanyes. Us recomanem molt especialment les seves activitats de barranquisme en els barrancs més divertits i espectaculars dels Pirineus. Experiències úniques i personalitzades per compartir amb la família -també amb nens-, en parella o amb els amics!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...