Estació d'Esquí Alpí de PORTÉ-PUYMORENS

La station-village de Porté-Puymorens - 66760 Porté-Puymorens

info.portepuymorens@orange.fr - 04 68 04 82 41

www.porte-puymorens.net

Estació d

Descripció

Porté-Puymorens destaca per la seva fantàstica neu: els amants de l'esquí alpí hi tenen 30 pistes molt ben orientades, nord i nord-est. Els que hi aneu amb nens tingueu clar que gaudiran com mai; Porté-Puymorens ho té tot preparat perquè no només els joves que vulguin esquiar si no també els més petits passin un dia inoblidable!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...