CASA MUR - Casa Rural

C/ Barrio Alto nº5 - 22452 Foradada del Toscar

casamurforadada@gmail.com - 974 344 301 | 616 439 989

www.casamur.com

CASA MUR - Casa Rural

Descripció

Casa Mur és una casa rural tan gran com preciosa a Foradada del Toscar, una joia al mig del Prepirineu aragonès. La senyora M. Carmen, a més a més, és l'amabilitat en persona i la flexibilitat que ofereix als seus clients és màxima: la casa està pensada perquè la puguin llogar 17 persones però també 3! No us ho penseu: us hi espera un descans de luxe!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...