L'Apartotel l'Avenc de Tavertet

Mas l'Avenc S/N - 08511 Tavertet

info@avenc.com - 93 881 61 59

www.avenc.com

En un indret màgic, dalt dels cingles de Tavertet, l'Apartotel l'Avenc de Tavertet ens ofereix habitacions, apartaments i casetes de muntanya plenes d'encant i amb totes les comoditats.

L'any 1997 la família anglo-catalana Abey-Parris va adquirir l'antiga masia de l'Avenc de Tavertet -d'estil gòtic renaixentista rural català- i la va restaurar completament. Actualment és un apartotel que combina l'arquitectura del segles XIII - XVI de l'edifici principal, l'estil rústic de les casetes i totes les comoditats de l'ala més moderna, on hi ha un dels seus grans atractius, la zona d'aigües amb jacuzzi i una magnífica piscina coberta.

L'Apartotel l'Avenc de Tavertet és una petita joia al cor del Collsacabra, un establiment que ens ofereix una experiència especial i meravellosament inoblidable en plena natura. Una estada on retrobar-se un mateix, viure'l en parella, amb els amics o en família!

Situació i rutes properes ()
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...