Restaurant CA L'ANNA

Pl. de la constitució, s/n - 17534 Ventolà - Ribes de Freser

ventolaanna@gmail.com - 972 727 260

Restaurant CA L

Descripció

Al petit poble de Ventolà, a la vall de Ribes, hi trobem el Restaurant Ca l'Anna, que simplement ho té tot: producte de qualitat a un preu molt assequible, una amabilitat indiscutible i unes vistes immillorables! Obert tots els dies excepte el dilluns per descans setmanal. Els dies festius el restaurant estarà obert. De visita obligada.

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

José Manuel
22-04-2019 20:55:45h

Bona nit. Des de fa molt hem anat a ca l'Anna a festejar fites familiars ja que hi teniem un gran apropament ja que som del Ripollès. Si més no, el que ens va passar ahir diumenge de resurrecció, tot i no se una persona que escric mai sobre ningú, m'ha fet escriure el que segueix perquè ho trobo realment innable. Vam trucar a mig matí i vam reservar per les 15:00h, quan vam arribar hi havia una cua impressionant i l'única cosa que vam rebre és un :"TOTHOM HA RESERVAT PER LES TRES". Tot i així vam esperar un temps i quan ens van cridar, ens van posar en una taula de quatre a cinc persones, de manera que tres de nosaltres, gairebé no ens podíem moure, en un lloc de pas, el qual era un constant entrar i sortir de gent per les escales, que si no es tenia cura podíen tocar a qui restava a la cantonada de la taula. Tot això comprenc que n'és una situació extrema, que n'hi havia molta gent concentrada aqujest dia, però el que no entenc, és aquest tracte, quan al saló hi havien varies taules buides en les quals ens podíem ubicar. Recordo que nosaltres també teniem hora a les tres i ens havien cridat per seure. Amb tot això i sense que ningú vingués a preguntar res, ens vam marxar. Sola ment acomiadar-me amb l'agraïment a ca l'Anna d'haver-nos fet en l'orris el dia de festa a dues famílies, una d'elles vinguda de Barcelona atreta per la nostra falera de pòrtar-los a un dels millors llocs del Ripollès, cosa que no farem, evidentment mai més.br/br/Bona nit i a reveure.

katy
14-03-2016 12:20:12h

molt bon menjar, servei fantàstic, paisatge de cine per anar-hi, preu bo
(Comentari introduït originàriament en castellà)

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...