Formatges LARRA - Formatge de Roncal

Parque Empresarial Valle de Roncal, Parcela 7.2 - 31412 Burgui

larra@quesoslarra.com - 948 477 046 - 609 493 912

www.quesoslarra.com

Formatges LARRA - Formatge de Roncal

Descripció

Des de l'any 1985 els germans Aznárez Lus elaboren formatge de Roncal de forma artesanal a la seva granja de Burgui. La selecció de la millor llet d'ovella i l'excel·lència en el procés els ha portat a guanyar una infinitat de premis. Us encantarà!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Rúben Alonso i Muñoz
07-02-2018 20:44:01h

Jo fá anys que cuan baig a Javier i a Leyre sempre acabo al roncal compran formatge Baig coneixer la formatgeria cuan tenian la formatgeria i la tenda al centre dl poble de Burgui.

DANI
25-06-2014 09:49:08h

Ens encanta Roncal i ens encanta la formatgeria de Larra. No només el formatge, que és més que excel·lent, sinó tots els seus productes. Per a tot sibarita, de debò, val molt la pena!
(Comentari introduït originàriament en castellà)

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...