OBAGA - Activitats d'interpretació i estudi del medi

25586 Isavarre

montse@obagaactivitats.cat - 619 938 267

www.obagaactivitats.cat

OBAGA - Activitats d

Descripció

A Obaga Activitats els mou les ganes i la passió per la naturalesa. El seu objectiu és compartir el seu gran coneixement del medi i, per tant, l'educació ambiental. Per això la Montse i el Francesc proposen tota una sèrie d'activitats tant de dia com de nit. Amb ells podreu conèixer la brama del cérvol, però també interpretar el cel nocturn amb un telescopi!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d´altres viatgers i excursionistes!

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t´animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d´educació. Tampoc s´acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s´eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...