ORDESANO - Licors i Infusions

C/ Batán, 35 - 22370 Broto

info@ordesano.com - 974 486 453

www.ordesano.com

ORDESANO - Licors i Infusions

Descripció

Ordesano aprofita el bo i millor d'aquesta meravellosa vall per elaborar infusions i licors artesanals: els seus fruits autòctons. Ordesano és una destil·leria de Broto i avui també una bona i gran marca, la del Patxaran Ordesano, el licor de móres Ordesano i les infusions Ordesano, que podreu degustar als peus del mateix Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d´altres viatgers i excursionistes!

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t´animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d´educació. Tampoc s´acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s´eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...