La Rafting Company

Catalina Albert local 2 - 25560 Sort

info@laraftingcompany.com - 973 621 462

www.laraftingcompany.com

La Rafting Company

Descripció

La Rafting Company, o el contagi de l'entusiasme i la passió. Sens dubte, aquesta és una elecció amb majúscules, l'Experiència de l'aigua, sense matisos. Si al tracte i a la qualitat que ofereixen hi sumem l'entorn, el Pallars més salvatge travessat per la Noguera Pallaresa, ja no queda dubte: si ho proveu repetireu!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d´altres viatgers i excursionistes!

Frimen7
15-05-2015 11:58:39h

La meva parella i jo vam fer rafting diumenge passat amb la Rafting Company i va ser genial!!! Ho recomano molt. El monitor molt bo i divertit, i les altres persones també!

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t´animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d´educació. Tampoc s´acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s´eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...