Formatges CASTELL-LLEBRE

La Penella, Ctra. C-14 Km. 147 - 25790 Peramola

tordesillas3@yahoo.es - 973 470 463 | 616 433 709

Formatges CASTELL-LLEBRE

Descripció

Al terme municipal de Peramola, exactament a la Masia La Penella, que es troba aigües amunt de la presa del pantà d'Oliana, hi trobem aquesta deliciosa formatgeria, que elabora els seus productes artesanalment a partir de la llet de cabra produïda a la mateixa comarca des de fa més de 25 anys. Si us agrada el formatge, no cal dir res més, hi heu d'anar!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Neus
27-07-2015 14:45:36h

Us recomano anar-hi a comprar directament. El formatge és boníssim i els productors amables i atents. Felicitats!

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...