Restaurant FONDA COBADANA

Camí La Rota s/n - 17538 Urús

972 890 129

Restaurant FONDA COBADANA

Descripció

Al poble d'Urús, al mig de la Cerdanya, aquesta és una fonda familiar absolutament acollidora. I la Fonda Cobadana és el que és des de fa més de 25 anys: professionalitat i qualitat. Avui, però, en Martí -l'actual xef- ha actualitzat les receptes tradicionals de la Padrina i n'ha introduït de noves. Sens dubte a la Fonda Cobadana gaudireu d'un bon àpat ja sigui degustant un molt bon trinxat o un ou ferrat amb migues i tòfona!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...