EXPLORA GUIES - Barrancs i muntanya

C/ Major, 25 - 25560 Sort

info@exploraguies.com - 973 62 14 37

www.exploraguies.com

EXPLORA GUIES - Barrancs i muntanya

Descripció

Si voleu gaudir d'una experiència d'excepció heu de fer barranquisme amb Explora Guies! Explora Guies és una companyia de guies especialitzada en el guiatge en el descens de barrancs. Professionalitat, seguretat i espectacularitat assegurades! Si voleu conèixer els barrancs de Sotllo, Boixols, de l'Infern,... o fer una sortida a mida i de qualitat, aquest és el vostre lloc. I serà inoblidable!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d´altres viatgers i excursionistes!

ADRIÀ
09-07-2019 19:34:26h

br/Adrià

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t´animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d´educació. Tampoc s´acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s´eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...