Càmping GAVÍN

Ctra. N-260, Km. 503 - 22639 Gavín

info@campinggavin.com - 974 485 090

www.campinggavin.com

Càmping GAVÍN

Descripció

A Gavín, al costat de Biescas, a les portes de la vall de Tena, hi trobem aquest càmping que obrí l'any 2001 i que compta amb unes boníssimes instal·lacions, i molt modernes! El Càmping Gavín és el càmping ideal per conèixer el més que extraordinari Pirineu aragonès. El seu personal us ajudarà a preparar itineraris per la zona i a gaudir d'aquest seu magnífic entorn tant a l'estiu com a l'hivern!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...