MAS PERAFITA - Allotjament Rural

Celler Martin Faixó, Ctra. de Cadaqués, s/n - 17488 Cadaqués

info@saperafita.com - 972 159 401

www.saperafita.com

MAS PERAFITA - Allotjament Rural

Descripció

El Mas Perafita està situat al Parc Natural del Cap de Creus, just al coll que separa Cadaqués, el Port de la Selva i Roses. El Mas Perafita -que també acull el prestigiós celler Martin Faixó- data del segle XIV i fou restaurat l'any 2004 per la família Martin Faixó; avui disposa de 4 habitacions precioses i fantàsticament equipades. Recomanem degustar els excel·lents vins del celler, caminar per entre les vinyes del Mas Perafita i, sobretot, deixar-se encisar per la màgia i la bellesa de l'entorn: Cadaqués en estat pur!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...