EL PEDRÍS - Allotjament Rural

C/ Canaleta, 9 - 25520 El Pont de Suert

infoelpedris@gmail.com - 973 690 257 | 649 619 239

www.elpedris.com

EL PEDRÍS - Allotjament Rural

Descripció

Comoditat, gust, detalls, calidesa i saber fer. Aquest allotjament rural a Pont de Suert és una petita joia inserta en un paratge incomparable on les possibilitats d'oci són infinites: senderisme, BTT, visites culturals, esquí, ràfting,... Si l'entorn i la casa no us convencen, molt difícil!, ho farà el tracte dels seus i, sens dubte, els seus esmorzars!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...