EL CINQUÈ LLAC - Ruta per Etapes

Pirineu Emoció - Sant Miquel del Pui, 43 - 25500 La Pobla de Segur

info@pirineuemocio.com - 973 681 518

www.elcinquellac.com

EL CINQUÈ LLAC - Ruta per Etapes

Descripció

El Cinquè Llac és una ruta circular de senderisme en 5 etapes pel Pirineu de Lleida, entre el Pallars i l'Alta Ribagorça, amb sortida i arribada a La Pobla de Segur. Una ruta perfecta per aquells que vulgueu gaudir d'un meravellós paisatge i alhora d'un entorn encara desconegut. Els allotjaments i la gastronomia que coneixereu pel camí són l'altre gran punt fort d'aquesta magnífica proposta!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

EVA
16-09-2015 13:21:09h

hola, m'agradaria rebre informació de la ruta del monestir de sant pere de les Maleses, on s'agafa concretament i si acaba al mateix lloc o no, volíem conèixer una ruta fàcil i no molt llarga, gràcies

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...