Casa TETXE - Allotjament Rural

c/ Iriondoa 6 - 31415 Roncal

casatetxe@tetxe.es - 628 447 322

www.tetxe.es

Casa TETXE - Allotjament Rural

Descripció

A Roncal, al cor de la vall de Roncal, hi trobem Casa Tetxe, una casa típica de pedra convertida en allotjament rural amb tot el gust del món. La seva propietària, la Pilar, no només s'ocupa personalment de que Tetxe sigui absolutament acollidora sinó també de la seva magnífica cuina; no us la perdeu!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

SARA BIEL
25-06-2014 09:43:14h

Com a casa! Net, polit, endreçat, i amb tot el gust del món. Llegir un bon llibre a la planta baixa (rollo sala d'estar) de Casa Texte és un viatge al passat, al cor de la tranquil·litat roncalesa. Molt molt acollidor, dels millors allotjaments on hem estat, de debò!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...