Alberg SANTA FE D'ORGANYÀ

C/ Mestres Cases 30 - 25794 Organyà

info@albergorganya.com - 670447896

www.albergorganya.com

Alberg SANTA FE D

Descripció

L'Alberg Santa Fe d'Organyà o "l'alberg pels amants de la natura": aquest alberg no és un alberg qualsevol sinó tota una organització que us ajudarà a preparar de forma activa la vostra estada a l'Alt Urgell, tant si voleu fer excursions com practicar esports d'aventura com el parapent. Amb família o amb amics, si us agrada la natura, heu de venir-hi!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...