APRÈN AMB TWONAV

logo TwoNav

TwoNav-CompeGPS és una empresa catalana amb més de 10 anys d´història que s´ha convertit en un referent mundial en solucions GPS per a activitats de natura i aventura. TwoNav creu en el projecte Rutes Pirineus i els valors que representa i per això ha decidit donar-li tot el seu suport i patrocinar-lo. Tecnologia i muntanya es donen la mà!

Gamma de GPS i comparativa: una activitat, un dispositiu

Article publicat el 08/06/2015 per TwoNav - Rutes Pirineus

TwoNav disposa d'un ampli catàleg de dispositius GPS de gamma alta per viatjar, conduir o realitzar qualsevol activitat outdoor -senderisme, alpinisme, parapent, bicicleta de muntanya o carretera, running, trail-running,...- amb la millor tecnologia del mercat.

La filosofia de TwoNav és que cada activitat és diferent i requereix d'un dispositiu amb unes característiques concretes. És per això que des de fa anys TwoNav treballa perquè el seu catàleg sigui ampli i pugui donar resposta als requeriments que l'usuari demana. A continuació repassem quines són les característiques més importants dels dispositius TwoNav. Quin és el més adequat per a la teva activitat outdoor?

TwoNav Anima

Precisió tecnològica, agilitat d'ús, gran autonomia i resistència per a un GPS que reinventa la navegació esportiva. És ideal pel senderisme, la bicicleta de muntanya i el ciclisme de carretera. També facilita la conducció en automòbil amb guia de veu. TwoNav Anima és ideal per descobrir i gaudir de la natura!

TwoNav Anima+

Després del llançament del modern i intuïtiu TwoNav Anima, TwoNav ha llençat al mercat el nou TwoNav Anima+, perquè els amants del ciclisme puguin gaudir del seu esport utilitzant la tecnologia ANT+™.

TwoNav Sportiva2

Lleuger, resistent i versàtil. El TwoNav Sportiva2 ha estat dissenyat per cobrir les exigències de qualsevol esportista. Inclou brúixola 3D i un poderós receptor que et guiarà en totes les teves sortides.

TwoNav Ultra

Petit, robust i lleuger. TwoNav Ultra és una excel·lent opció per disposar de la tecnologia més avançada al teu canell o la butxaca. Ideal per a la pràctica del running i el trail-running, el TwoNav Ultra t'ajudarà a millorar el teu rendiment esportiu!

TwoNav Aventura

Gaudeix de 12 hores d'autonomia, una impressionant pantalla tàctil llegible sota la llum solar i una pràctica botonera que es pot fer servir també amb guants. És l'opció ideal per sortides d'alta muntanya i per la pràctica de l'alpinisme. Descobreix nous horitzons amb TwoNav Aventura!

TwoNav Delta

TwoNav Delta està especialment dissenyat per als amants del motor. Amb una còmoda pantalla tàctil de 4,3'' visible sota la llum solar, gaudiràs conduint qualsevol vehicle.


Més informació: TwoNav.com