Xec especialment pensat per col·laborar en la recerca contra el coronavirus i regalar i/o disposar d'un bon incentiu per tornar a gaudir de la muntanya ben aviat. A més a més, amb aquest xec també ajudes al sosteniment de l'economia local i promous el turisme de proximitat.

Característiques del Xec Regal Solidari

El xec es podrà bescanviar en qualsevol ruta o activitat guiada de Rutes Pirineus de manera indefinida.

Més informació de les rutes al nostre catàleg de rutes guiades.

El valor del Xec Solidari és de 50 euros (IVA inclòs). Aquest xec implica una donació del 20% del seu import net al moviment #JoEmCorono liderat pels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà dels equips de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Més informació: www.yomecorono.com

Descarregar Exempledetalle
COMPRAR XEC SOLIDARIdetalle

Com funciona?

Personalització: durant el procés de compra podràs indicar el nom i/o la dedicatòria que vols incloure en el propi Xec Regal Solidari (per exemple: "Maria, aviat tornarem a fer ruta plegats!").

Validesa: Indefinida.

Forma de pagament: targeta de crèdit o dèbit a través de la passarel·la de pagament segura de CaixaBank.

Com comprar el Xec Regal Solidari:

1. Completar el procés de compra del Xec Regal Solidari omplint els diversos camps del formulari de compra i realitzant el pagament electrònic a través de la pàgina segura de CaixaBank (targeta de crèdit o dèbit).

2. En un període màxim de 72h des de la finalització del procés de compra, t'enviarem a la teva adreça d'e-mail el Xec Regal Solidari personalitzat en format PDF.

Com bescanviar el Xec Regal Solidari:

1. Un cop hagis fet el regal, els destinataris podran contactar directament amb Rutes Pirineus telefònicament o per e-mail per tal de realitzar la reserva. Cada Xec Regal Solidari inclou una referència que caldrà que el beneficiari ens faciliti.

2. Els destinataris podran escollir bescanviar l'import en qualsevol de les rutes i propostes guiades de Rutes Pirineus.

Pots consultar la informació legal i les condicions de Rutes Pirineus per a les sortides guiades en el següent apartat: Condicions Generals.

Covid-19 1Covid-19 2Covid-19 3Covid-19 4Covid-19 5Covid-19 6

També et podrien interessar els següents Xecs Regal...

Veure tots els Xecs Regaldetalle
Si tens qualsevol pregunta o consulta, envia'ns un e-mail a info@rutespirineus.cat o truca'ns al +34 691772966 (Gemma, horari d'atenció de 9h-14h i de 16h-18h).