Tocineria CASASNOVAS

Av. Castiero, 17 - 25530 Vielha

info@tocineriacasasnovas.com - 973 640 746

www.tocineriacasasnovas.com

Tocineria CASASNOVAS

Descripció

La botiga de la Tocineria Casasnovas, a Vielha, és un negoci familiar des de l'any 1968. Des d'aleshores és també artesania i qualitat. Elaboren llonganisses i botifarres, embotits curats i els ja típics i clàssics patés de la Vall d'Aran, que elaboren tot seguint la recepta tradicional. Si us agrada degustar i conèixer, aquest és un bon lloc!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d´altres viatgers i excursionistes!

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t´animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d´educació. Tampoc s´acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s´eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...