NATURLANDIA - El parc d'aventures d'Andorra

Ctra. de la Rabassa, km 7 - Sant Julià de Lòria

info@naturlandia.ad - +376 741 444

www.naturlandia.ad

NATURLANDIA - El parc d

Descripció

A Sant Julià de Lòria, hi trobem Naturlandia, on podrem baixar pel tobogan més llarg del món, el seu Tobotronc, amb un recorregut de 5,3 km per enmig del bosc. Però Naturlandia no acaba aquí, ni molt menys! També podrem accedir al seu Parc d'Animals, al mini golf, als llits elàstics i a infinitat d'activitats de lleure que gaudirà tota la família!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...