Espai Natura MUNTANYA D'ALINYÀ

Fígols i Alinyà

www.fundaciocatalunya-lapedrera.com

Espai Natura MUNTANYA D

Descripció

La Muntanya d'Alinyà, al bell mig de l'Alt Urgell, és un lloc excepcional per a l'observació de fauna, sobretot grans rapinyaires com el voltor comú i el trencalòs, i ungulats salvatges com l'isard i el cabirol. La raó de tanta riquesa és la seva superfície (és la finca privada més gran de Catalunya), la diversitat d'hàbitats pirinencs (pastures, boscos, prats alpins i ambients rocosos), i la gestió adreçada a la conservació de la biodiversitat que s'hi fa. Disposa del centre de visitants i agrobotiga La Rectoria, i d'un programa mensual d'activitats ecoturístiques sobre ocells, flora, fauna i observació de la natura.

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...