Hotel Boutique El Acebo de CASA MURIA

C/ Única, 8 - 22470 Renanue-Bisaurri

info@casamuria.com - 974 111 313

www.casamuria.com

Hotel Boutique El Acebo de CASA MURIA

Descripció

El Acebo de Casa Muria o un petit gran luxe enmig de la vall de Benasc. Aquesta casa del segle XVIII ha estat rehabilitada i adequada conservant la seva forta personalitat però cuidant fins l'últim dels detalls: les habitacions són una passada però també els espais comuns s'obren a l'acolliment i al repòs. Un cop hagueu provat la seva cuina ja no podreu demanar res més!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...