Càmping OLIANA i bar-restaurant CAL RESPIR

C-14, 7, Km 142, Oliana, Alt Urgell, Lleida

Web

www.campingoliana.cat-https://www.campingoliana.cat/-https://www.campingoliana.cat/-https://www.campingoliana.cat/
ComparteixWhatsappFacebookTwitter
  pos_ini
  pos_fi
  num_fotos

  foto_actual
  Contacta sense compromís
  Envia e-mail

  En un entorn immillorable, cuina de proximitat i càmping familiar amb tots els serveis!

  El càmping Oliana es va inaugurar el juny del 2019, després d'una important reforma en totes les seves instal·lacions.

  Disposa d'un bar-restaurant anomenat Cal Respir -punt de parada obligada a peu de carretera- on podràs gaudir d'un bon cafè, cuina casolana, aliments de proximitat i un servei del tot acollidor.

  També disposa d'una sala d'activitats tant per infants com per adults, sala de jocs, zona esportiva (pista de futbol, bàsquet, voleibol i petanca), una sala de festes amb discoteca, dues piscines descobertes (una pels adults i una altra pels més petits) amb vistes magnifiques a la serra de Sant Honorat i la serra d'Aubenç, zona de barbacoes i connexió wifi gratuïta per a tots els clients.

  Pel que fa a les modalitats d'allotjament, a part de parcel·les, també hi ha disponibilitat mòbil-homes i bungalows de lloguer.

  Al càmping Oliana es respira un ambient agradable i familiar, ideal per passar uns dies amb família i amics tot gaudint del sensacional entorn natural de la vall del Segre, de les múltiples excursions que s'hi poden realitzar i de la pràctica d'esports d'aventura com el caiac o l'escalada.

  Número d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: KL-000068

  EL CÀMPING OLIANA APADRINA LA GUIA WEB I PDF DE LA RUTA Roca del Corb i Roc de Cogul des de Peramola. NO TE LA PERDIS!
  Vine i descobreix tot el que t'ofereix el nostre entorn
  • Càmping OLIANA
  • Rutes properes
  • Activitats guiades
  • Llocs d'interès
  Com arribar-hi
  Descobreix l'entorn fent ruta al teu aire amb les guies web i PDF properes:
  Excursions i activitats guiades properes, viu una experiència inoblidable!
  Què més podem visitar? Consulta els llocs d'interès propers:
  • Nucli antic de Peramola i les seves fonts Nucli antic de Peramola i les seves fonts

   Peramola és un municipi de l'Alt Urgell que compta amb aproximadament 400 habitants i també inclou els nuclis de Castell-llebre, Cortiuda, Nuncarga i Tragó. El topònim -Peramola- es deu a la gran mola de pedra que domina aquesta encantadora població i que es coneix com la Mola de Sant Honorat. Podem passejar pels seus carrers, descobrir els tresors romànics que ens ofereix o bé resseguir el Camí de les Fonts.

  • Església de Santa Llúcia de Tragó Església de Santa Llúcia de Tragó

   Santa Llúcia és una església romànica d'una sola nau amb coberta de volta de canó i que sembla que fou construïda al segle XI. L'església és preciosa i des de la seva part posterior tenim unes molt bones vistes del riu Segre i del poble d'Oliana. Està situada a les rodalies del nucli de Tragó (en direcció sud).

  • Ermita de Sant Andreu del Castell a Oliana Ermita de Sant Andreu del Castell a Oliana

   A un quilòmetre de la carretera principal, hi trobem l'ermita de Sant Andreu del Castell: una bonica capella romànica-llombarda que consta d'una única nau i un àpside semicircular. Situada a dalt del turó on s'ubicava el nucli antic del poble i molt lligada a la història de la vila primitiva d'Oliana, l'ermita, del s. XI, és considerada Bé Cultural d'Interès Nacional des de l'any 1949.

  • El Pou de Gel d'Oliana El Pou de Gel d´Oliana

   De l'entrada sud d'Oliana en surt un camí que al cap de cent metres ens deixa al Pou de Gel. La singular construcció està situada a mig vessant d'un turó i resta totalment soterrada; s'hi accedeix per un túnel estretíssim. La visita, complementada amb plafons a mode d'exposició, ens permet aprofundir en la utilització d'aquest pou que temps enrere fou utilitzat per a conservar-hi glaç i neu. (Per visitar-lo cal contactar amb l'ajuntament: 973 470 035)

  • Casa de la Vila d'Oliana Casa de la Vila d´Oliana

   L'edifici on s'ubica l'Ajuntament d'Oliana és una obra de Fité & Mejón Arquitectes que es projectà l'any 1990 amb l'objectiu de construir "una casa de tots", que transcendís les funcions pròpies d'un ajuntament i integrés espais separats habilitats per a les diverses associacions i clubs locals d'Oliana.

  • Museu de la Moto de Bassella Museu de la Moto de Bassella

   El primer museu d'Espanya dedicat exclusivament al món de les dues rodes i un dels millors museus d'Europa sobre el motociclisme: 1000m2 d'exposició, més de 200 motos de totes les èpoques i material gràfic i audiovisual. L'edifici del Museu de la Moto de Bassella està construït amb pedres, teules i materials centenaris i se situa al cor del Prepirineu català.

  [ Total 6 Llocs d'interès. Clica aquí per veure'ls tots! ]
  OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT! Introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!
  Enviar comentari

  Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

  Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

  Altres establiments recomanats

  Càmping OLIANA i bar-restaurant CAL RESPIR

  Telèfon de contacte:   973 470 719 / 686 869 603

  Contacta'ns i digues que m'has vist a Rutes Pirineus, et tractarem rebé!