Villa Roselande

Villa Roselande - 66760 Angoustrine

villa.roselande@wanadoo.fr - 04 68 30 20 73

www.villa-roselande.fr

A Angostrina, al cor de l'Alta Cerdanya, hi trobem Villa Roselande, un alberg econòmic i acollidor que es converteix en el punt de partida ideal per descobrir les muntanyes del Pirineu Oriental. L'establiment és una bona alternativa a les cases rurals clàssiques i ens ofereix cuines lliures, habitacions individuals o un gran apartament col·lectiu. Si us allotgeu a Villa Roselande, deixeu-vos aconsellar per en Bruno, responsable de l'alberg i coneixedor de l'Alta Cerdanya!

Situació i rutes properes ()
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...