Villa Roselande

Villa Roselande, Angoustrine, Pirineus Orientals

Web

ComparteixWhatsappFacebookTwitter
  pos_ini
  pos_fi
  num_fotos

  foto_actual
  Contacta sense compromís
  Envia e-mail
  • Tipus d'allotjament

   Alberg

  • Habitacions

   Compartides i privades

  • Capacitat

   1-30 persones

  Un allotjament econòmic al bell mig de la vall de la Cerdanya!

  A Angostrina, al cor de l'Alta Cerdanya, hi trobem Villa Roselande, un alberg econòmic i acollidor que es converteix en el punt de partida ideal per descobrir les muntanyes del Pirineu Oriental.

  L'establiment és una bona alternativa a les cases rurals clàssiques i ens ofereix cuines lliures, habitacions individuals o un gran apartament col·lectiu. Si us allotgeu a Villa Roselande, deixeu-vos aconsellar per en Bruno, responsable de l'alberg i coneixedor de l'Alta Cerdanya!

  Vine i descobreix tot el que t'ofereix el nostre entorn
  • Villa Roselande
  • Rutes properes
  • Activitats guiades
  • Llocs d'interès
  Com arribar-hi
  Descobreix l'entorn fent ruta al teu aire amb les guies web i PDF properes:
  [ Total 5 Guies web i PDF gratuïtes. Clica aquí per veure-les totes! ]
  Excursions i activitats guiades properes, viu una experiència inoblidable!
  [ Total 6 Rutes guiades. Clica aquí per veure-les totes! ]
  Què més podem visitar? Consulta els llocs d'interès propers:
  • Conjunt medieval de Montlluís Conjunt medieval de Montlluís

   A la petita població de Montlluís, a la regió del Llenguadoc-Rosselló, podem visitar-hi la seva fortificació (Fortalesa de Vauban), bon exemple de l'arquitectura militar del segle XVII. Situada al cor del Parc Regional dels Pirineus Catalans, a uns 1.600m, el conjunt medieval es troba a l'encreuament entre tres valls: la del Conflent (E), la del Capcir i l'Aude (N) i la de la Cerdanya (O).

  • Dolmen de Brangoli Dolmen de Brangoli

   Es tracta d'un monument neolític que es troba situat entre les poblacions de Brangoli i de Feners (està indicat). Se'l considera un dels més espectaculars que hi ha a la Catalunya Nord. Fins i tot, si entrem a dins hi podem romandre drets! Està format per una gran llosa horitzontal que fa de sostre i per tres de verticals que la sostenen.

  • El Tren Groc de la Cerdanya El Tren Groc de la Cerdanya

   Es tracta de la línia ferroviària més especial i emblemàtica de la Catalunya Nord. Uneix les poblacions de La Tor de Querol, La Guingueta d'Ix, Sallagosa, Font-romeu, Montlluís, Fontpedrosa, Oleta i Vilafranca de Conflent. El traçat total de la línia és de 62 km. Es va posar en servei entre Vilafranca i Montlluís l'any 1910, fou prolongada fins a La Guingueta el 1911 i, finalment, fins a La Tor l'any 1927.

  • Banys romans de Dorres Banys romans de Dorres

   Es tracta d'uns banys romans que hi ha a l'aire lliure. L'aigua sulfurosa, provinent d'una deu, té una temperatura d'uns 40ºC. La seva situació a la cara sud de la muntanya fa que rebi molta insolació i que des dels banys es tinguin unes bones vistes de la vall. Es troben a la part baixa de la petita població de Dorres i s'hi arriba després de 5min caminant.

  • Forn solar d'Odeillo Forn solar d´Odeillo

   A la població de Font-Romeu-Odeillo-Via trobem el forn solar d'Odeillo, un centre francès d'investigació sobre l'energia solar. És un dels dos majors forns solars del món al costat del forn de Taixkent (Uzbekistan).

  • Museu Municipal de Llívia (Farmàcia) Museu Municipal de Llívia (Farmàcia)

   El museu de Llívia és un dels reclams turístics d'aquesta població. Hi trobem una important col·lecció de material arqueològic que repassa la història de Llívia. Però, sobretot, aquest espai singular allotja l'antiga Farmàcia Esteva, tancada a principis del segle XX i considerada la més antiga d'Europa. Es conserva el que n'era l'oficina, els instruments de laboratori, la biblioteca, els receptaris,...

  • Port d'Envalira i Pas de la Casa Port d´Envalira i Pas de la Casa

   El Port d'Envalira separa Grau Roig del Pas de la Casa. Aquesta zona, Pas de la Casa, és una de les més populars d'Andorra per sopar, sortir de festa i ballar. També es considera una de les millors zones per anar de compres.

  • El castell de Pimorent (Torre Cerdana) El castell de Pimorent (Torre Cerdana)

   Ben a prop del poble de Portè i Pimorent, podem visitar les ruïnes del castell de Pimorent, anomenat també "Torre Cerdana". Es tracta del primer castell de defensa o de vigilància que trobem quan baixem del coll de Pimorent cap a la vall de Querol. Construït al segle XI per defensar l'entrada de la vall va ser comprat l'any 1308 per Jaume II de Mallorca qui completà la fortificació amb el castell de Querol, situat a la part baixa de la vall.

  • El castell de Querol El castell de Querol

   Aquest castell, com el seu nom indica, està situat al nucli de Querol (Carol en francès) entre els pobles de La Tor de Querol i Portè. Aquest castell formava part, juntament amb el castell de Pimorent ("Torre Cerdana"), d'un sistema de defensa de la Cerdanya. Actualment del castell només en queden dues torres, una d'elles perfectament conservada i l'altra força malmesa, ambdues situades a sobre d'un turonet que domina la vall.

  [ Total 9 Llocs d'interès. Clica aquí per veure'ls tots! ]
  OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT! Introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!
  Codi Captcha
  Enviar comentari

  Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

  Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

  Altres establiments recomanats

  Villa Roselande

  Telèfon de contacte:   04 68 30 20 73

  Contacta'ns i digues que m'has vist a Rutes Pirineus