Estació de muntanya Vall de Núria

Estació de muntanya Vall de Núria - 17534 Queralbs

972 732 020

www.valldenuria.cat

Vall de Núria és un autèntic paradís per als excursionistes, els amants de la natura i els aficionats a les activitats a l'aire lliure durant tot l'any. A l'estiu, podem gaudir dels moltíssims camins que recorren la vall, s'endinsen en gorges salvatges o ascendeixen fins als majestuosos cims del circ de Núria i del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser. I també de l'àmplia oferta d'activitats per a tota la família que ens ofereix el llac de Núria i l'equip de l'estació. A l'hivern, les possibilitats van molt més enllà del tradicional esquí alpí; a Vall de Núria també podem fer tot tipus de recorreguts amb raquetes de neu -fins i tot excursions nocturnes sota la lluna plena!-, entretenir-nos amb el tubbing i els trineus, fer busseig sota el gel o atrevir-nos amb l'esquí de muntanya. I per arribar a Vall de Núria podem fer-ho de dues maneres totalment apassionants i complementàries: recorrent l'històric Camí Vell de Queralbs a Núria o pujant al popular tren cremallera de Núria. Què escollim?

Situació i rutes properes ()
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...