TOUR DEL CANIGÓ - Ruta per Etapes

info@tourdelcanigo.com

www.tourdelcanigo.com

TOUR DEL CANIGÓ - Ruta per Etapes

Descripció

El Tour del Canigó és una bonica ruta circular estructurada en quatre etapes que ens porta a rodejar l'emblemàtica muntanya del Canigó, passant per tots els seus vessants. Durant 4 dies passejarem tant per fagedes d'influència atlàntica com per boscos mediterranis i zones rocoses i escarpades! I per aquells que tingueu forces i en tingueu ganes, també s'ofereix l'opció de pujar fins al cim del Canigó pel seu vessant sud!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

ester
05-06-2017 09:01:35h

donde puedo consultar las diferentes rutas por etapas con sus paradas y refugios. gracias

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...