Restaurant Hotel FONDA CAMPI

Cal Pau Cassanet - 25726 Músser

hotel@hotelcampi.cat - 973 515 026

www.hotelcampi.cat

Restaurant Hotel FONDA CAMPI

Descripció

Al nucli de Músser, pertanyent a Lles de Cerdanya, hi trobem el Restaurant de la Fonda Campi, que ofereix cuina de tota la vida, aquells plats casolans de la Cerdanya que ens fan venir aigua a la boca només de pensar-hi, des de plats d’arròs fins a un trinxat o un conill amb bolets. Pel que fa a l'hotel de la Fonda Campi, tracte amable i professional en una antiga casa de pagès fantàsticament reformada. La Fonda Campi manté viva la tradició!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

PERE
26-08-2014 12:47:44h

em deleixo només de pensar en el seu arròs de muntanya...inigualable

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...