Restaurant EL PICOT NEGRE

c/ Camí Reial 1 - 25720 Bellver de Cerdanya

973 511 198 | 637 239 718

www.picotnegre.com

Restaurant EL PICOT NEGRE

Descripció

Diuen a la seva pàgina web: "El Picot Negre, si el proveu, tornareu!", i així és. El Picot Negre, al mateix poble de Bellver de Cerdanya, és un restaurant de cuina tradicional on podreu degustar els millors plats locals a molt bon preu! És una magnífica opció per dinar o sopar mentre coneixeu aquest preciós entorn natural. La Núria i el Rober us faran sentir com a casa!

Situació i rutes properes
Establiment
logo rutas pirineos
Dificultat rutes
Baixa
Baixa
Mitjana
Mitjana
Notable
Notable
Alta
Alta
OPINA SOBRE AQUEST ESTABLIMENT!
Escriure comentari

Si has visitat o coneixes aquest establiment, introdueix la teva opinió i ajuda a d'altres viatgers i excursionistes!

Codi Captcha
Enviar comentari

Volem que la web de RUTES PIRINEUS sigui una web participativa, per això t'animem a que deixis els teus comentaris sobre els establiments de la COMUNITAT RUTES PIRINEUS. No es toleraran insults, llenguatge abusiu, faltes de respecte, ni comentaris ofensius en contra de les més elementals normes d'educació. Tampoc s'acceptaran missatges comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals i també s'eliminaran els missatges que anunciïn algun producte.

Tots els comentaris són revisats per garantir que compleixin les normes anteriors. RUTES PIRINEUS, en cap cas, es farà responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes a la nostra web.

Si ho prefereixes comenta amb Facebook...